login monitoring login panel

Achterveld: 252 zonnepanelen melkveebedrijf

Deze melkveehouder in Achterveld heeft 252 Canadian Solar zonnepanelen met een totaal vermogen van 63.000 Wp laten installeren door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. Deze installatie wordt op afstand bewaakt met het Solar-Log bewakingssysteem. De ABB/Power-One omvormers zijn IP 65 gecertificeerd en mogen buiten hangen.

Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie installatie:

Informatie installatie zonnepanelen

Wij maken bij de installatie uitsluitend gebruik van Canadian Solar zonnepanelen. Deze zijn door de zware ammoniak test van het Duitse agrarische DLG instituut (1.500 uur ammoniak test) en het Duitse TÜV instituut (750 uur ammoniak test) gekomen. Canadian Solar is vrijwel het enige zonnepaneel wat goed door deze beide testen is gekomen. Vandaar dat deze panelen uitermate geschikt zijn voor een agrarische omgeving.

Deze installatie heeft twee ABB/Power-One omvormers. Dit zijn omvormers zonder draaiende delen. Hierdoor hebben ze vrijwel geen onderhoud nodig. Ideaal in een agrarische omgeving. De kabels zijn vakkundig weggewerkt door onze hoofdmonteur. Hij verricht de volledige aansluiting op de meterkast.

Meer installaties

Zonnepanelen op het dak BV is Agro specialist en installeert in heel Nederland zonnepanelen installaties. Wilt u meer installaties bekijken? Kijk dan op onze klantenpagina.