login monitoring login panel
Agrariërs

Agrariërs

Zonnepanelen voor agrariërs

Aan zonnepanelen op een boerderij worden hoge eisen gesteld. Door omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties het zwaarder te verduren. Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld biedt agrariërs goede kwaliteit zonnepanelen en een hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen.

Zonnepanelen extra aantrekkelijk voor agrariërs:

Subsidie Asbest eraf, zonnepanelen erop

Asbest verwijderen en zonnepanelen laten installeren is een aantrekkelijke combinatie. Voor agrariërs is een maximale subsidie van € 15.000,- beschikbaar. Door onze samenwerking met Middendorp Montage BV uit Kootwijkerbroek, kunnen wij het hele traject van subsidie-aanvraag tot dakvervanging en terugplaatsing van zonnepanelen voor u afhandelen.
> Lees meer over: de subsidie Asbest eraf, Zonnepanelen erop

Belastingvoordeel agrariërs, EIA, KIA

Voor agrariërs zijn er verschillende subsidies en belasting voordelen van toepassing bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij zoeken graag voor uw uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.
> Lees meer over: belastingvoordeel voor agrariërs

SDE+ subsidie

SDE+ subsidie kan oplopen tot maximaal 10,6 eurocent per opgewekt kilowatt uur. SDE subsidie vragen wij kosteloos voor u aan. Is deze subsidie aan u toegekend? Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen. Zonnepanelen op het dak BV heeft diverse SDE installaties opgeleverd.
> Lees meer over: SDE subsidie voor agrariërs

Onze ervaring in zonnepanelen bij agrariërs:

Veel ervaring bij agrariërs in heel Nederland

Zonnepanelen op het dak BV is specialist in zonnepanelen installaties bij agrariërs door heel Nederland. Als geen ander weten wij welke eisen er worden gesteld aan zonnepanelen bij agrariërs.
> Bekijk foto’s van onze installaties

Film installatie zonnepanelen

Benieuwd naar wat wij doen en hoe wij te werk gaan? Bekijk hieronder prachtige beelden van het installatieproces van zonnepanelen bij een melkveehouder in Friesland.