login monitoring login panel

Brielle: 105 zonnepanelen

Deze akkerbouwer in Brielle heeft 105 Canadian Solar zonnepanelen met een totaal vermogen van 27.825 Wp laten installeren door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. De eigenaar gaat hier zo’n 28.500 kWh per jaar mee opwekken. Deze installatie wordt op afstand bewaakt met het Solar-Log bewakingssysteem. De ABB/Power-One omvormers zijn IP 65 gecertificeerd en mogen buiten hangen.

Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie installatie:

Informatie installatie zonnepanelen

De onderverdeel kast van Boerderij Op Aarde te Brielle is uitgebreid met een extra kast (links op de foto) voor de ABB omvormers. De geïnstalleerde ABB omvormers werken met koelribben in plaats van ventilatoren. Hierdoor kan er geen stof, vuil, ammoniak en vocht in de omvormers komen. Per omvormer een eigen aardlek volgens de nieuwe NEN1010 norm die per 1 juli 2016 ingaat. Met het Solar-Log systeem kunnen de klant en ons serviceteam dag en nacht de opbrengst en werking van de zonnepanelen volgen. Solar-Log is een Duits bewakingssysteem wat meer dan 900.000 zonnepanelen installaties volgt.

Meer installaties

Zonnepanelen op het dak BV is Agro specialist en installeert in heel Nederland zonnepanelen installaties. Wilt u meer installaties bekijken? Kijk dan op onze klantenpagina.