login monitoring login panel

Harfsen: 225 zonnepanelen melkveebedrijf

Deze melkveehouder in Harfsen heeft 225 Canadian Solar zonnepanelen met een totaal vermogen van 56.250 Wp laten installeren door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. De panelen wekken zo’n 50.000 kWh per jaar op. Deze installatie wordt op afstand bewaakt met het Solar-Log bewakingssysteem. De ABB/Power-One omvormers zijn IP 65 gecertificeerd en mogen buiten hangen.

Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie installatie:

Informatie installatie zonnepanelen

De panelen zijn verdeeld over twee daken. Bij de installatie zijn de lichtplaten vrijgehouden. Zonnepanelen op het Dak maakt uitsluitend gebruik van ABB/Power-One omvormers. Dit zijn omvormers zonder koelventilatoren of filters. Draaiende delen zoals ventilators hebben extra onderhoud nodig en trekken ook stof uit de omgeving aan wat een negatieve invloed kan hebben op de prestaties van de omvormer. Zeker in een stoffige agrarische omgeving nemen ventilatoren in omvormers extra risico’s en onderhoud met zich mee. De bus van onze hoofdmonteur. De volledige aansluiting op de meterkast is door hem verricht.

Meer installaties

Zonnepanelen op het dak BV is Agro specialist en installeert in heel Nederland zonnepanelen installaties. Wilt u meer installaties bekijken? Kijk dan op onze klantenpagina.