login monitoring login panel

Hoeven: 156 zonnepanelen op akkerbouwbedrijf

Deze akkerbouwer in Hoeven heeft 156 Canadian Solar zonnepanelen met een totaal vermogen van 39.000 Wp laten installeren door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld.

Rendement zonnepanelen

De panelen wekken zo’n 37.000 kWh per jaar op. Deze installatie wordt op afstand bewaakt met het Solar-Log bewakingssysteem. De ABB/Power-One omvormers zijn IP 65 gecertificeerd en mogen buiten hangen.

Foto’s installatie

Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie installatie:

Informatie installatie zonnepanelen

Wij leveren uitsluitend zonnepanelen van hoge kwaliteit. Bij al onze klanten installeren wij zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Canadian Solar is één van de grootste (top 3) producenten van zonnepanelen wereldwijd. Op de foto staan de twee omvormers. Eén ABB/Power-One Trio 27.6 en één ABB/Power-One PVI 10.0. Ook is op de foto de Solar-Log te zien. De Solar-Log bewakingsmodule biedt een betrouwbare bewaking, analyse en storingsmelding. Dit zorgt voor opbrengstzekerheid gedurende de hele levensduur van de installatie.

Meer installaties

Zonnepanelen op het dak BV is Agro specialist en installeert in heel Nederland zonnepanelen installaties. Wilt u meer installaties bekijken? Kijk dan op onze klantenpagina.