login monitoring login panel

Hoe voorkom je storing bij de installatie van zonnepanelen?

19 april, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Een storingsvrije installatie is belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement uit uw zonnepanelen te halen. Daarvoor zetten we graag een stapje extra en besteden we veel tijd en aandacht aan de afwerking van een installatie.

Lees het artikel

Van welke belastingvoordelen kan ik gebruik maken bij de aanschaf van zonnepanelen?

12 april, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Er zijn in Nederland een aantal interessante belastingvoordelen bij de aanschaf van zonnepanelen. Met deze belastingvoordelen zijn zonnepanelen zeer interessant om bijvoorbeeld de hoge belastingdruk te verlagen.

Lees het artikel

Wat zijn de voordelen van Canadian Solar zonnepanelen?

3 april, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Wij gebruiken alleen zonnepanelen van het merk Canadian Solar. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat zonnepanelen systemen aan hoge eisen voldoen. Door stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties het zwaar te verduren.

Lees het artikel

Hoe werken zonnepanelen?

29 maart, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen werken onder invloed van licht, het zouden dus eigenlijk lichtpanelen moeten heten. In een paneel zitten zonnecellen die licht omzet in stroompjes. Die stroompjes worden vervolgens door een omvormer omgezet naar wisselstroom.

Lees het artikel

Zijn de afmetingen en het gewicht van zonnepanelen belangrijk?

22 maart, 2019 door Zonnepanelen op het dak

De afmetingen en gewicht van een zonnepaneel zijn erg belangrijk. Ze zijn bepalend of het aantal zonnepanelen dat op je nodig hebt, ook op je dak past. Standaard leveren wij zonnepanelen met afmetingen van 164cm bij 99cm.

Lees het artikel

Moet mijn dak op het zuiden liggen voor zonnepanelen?

14 maart, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Het is niet persé noodzakelijk om een dak op het zuiden te hebben voor zonnepanelen. Zelfs als uw dak niet op het zuiden ligt, zijn er mogelijkheden uw hele jaarverbruik zelf op te wekken.

Lees het artikel

Welke kwaliteitsstandaarden zijn er voor zonnepanelen?

8 maart, 2019 door Zonnepanelen op het dak

De veiligheid van u en uw bedrijf staan voorop. Daarom voldoen al onze installaties aan de belangrijke veiligheidsnormeringen. Ook in verband met uw verzekering is het belangrijk dat uw installatie aan alle veiligheidseisen voldoet.

Lees het artikel

Hoe groot is de invloed van schaduw op zonnepanelen?

1 maart, 2019 door Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen werken op licht. Door schaduw valt er minder of geen licht op een paneel. Hierdoor gaat zijn stroomproductie omlaag. Als zonnepanelen in serie geschakeld zijn is het negatieve effect van schaduw behoorlijk groot.

Lees het artikel