login monitoring login panel

Zonnepanelen op platte bedrijfsdaken

Wek voldoende energie op voor uw hele jaarverbruik

Veel dakoppervlak

De variatie midden- en kleinbedrijven is enorm. Het ene bedrijf verbruikt veel energie met kantoorwerkzaamheden, de ander met grote en zware machines, en weer een ander door evenementen te organiseren. In september 2019 bleek uit onderzoek dat 93,5% van potentieel geschikte bedrijfsdaken met een dakoppervlakte van meer dan 1.000 m2 nog geen zonnepanelen op het dak heeft. Met zonnepanelen op uw bedrijfshal of kantoorpand wordt elektriciteit geproduceerd die voldoende is voor het hele jaarverbruik.

Verhalen over Platte bedrijfsdaken

Zonnepanelen interessant voor kleinverbruikers en grootverbruikers

Of u nu kleinverbruiker of grootverbruiker bent; zonnepanelen zijn in beide gevallen interessant.

Bij een aansluiting tot 3×80A bent u kleinverbruiker. U mag dan onbeperkt opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit is vooral in de zomermaanden belangrijk, omdat zonnepanelenbezitters dan vaak meer stroom opwekken dan ze verbruiken. Als aan het eind van het jaar de stroom die u opwekte en de stroom die u van het net afnam gelijk zijn, dan komt uw energierekening op 0. Dit noemen we salderen.

Bij een aansluiting die groter is dan 3×80A bent u grootverbruiker. U mag dan niet salderen. Gelukkig is er dan de SDE+ subsidie. Via deze regeling kunt u subsidie krijgen per opgewekt kilowattuur. Op deze manier zijn zonnepanelen ook heel interessant. Wij vertellen u graag meer over deze regeling en kunnen de SDE+ subsidie ook voor u aanvragen.

Hoge opbrengst en bewaking zonnepanelen

Een zonnepanelen installatie moet altijd werken en veel elektriciteit opbrengen. Daarom werken wij uitsluitend met Canadian Solar, zonnepanelen van hoge kwaliteit en gecertificeerd tegen ammoniak. In combinatie met de omvormers van SolarEdge bent u voorzien van een installatie met zeer hoge opbrengst én veiligheid. Met SolarEdge worden al uw zonnepanelen ook door ons op afstand bewaakt. En u kan zelf op elk moment de opbrengst van de zonnepanelen volgen via een app op uw smartphone of tablet.

Samenwerking netbeheerder

Als zonnepaneleninstallateur nemen wij al het werk rondom de zonnepanelen installatie uit handen. Wij melden de installatie aan bij de netbeheerder en kunnen de overstap naar een andere energieleverancier voor u begeleiden.

Verdien geld met zonnepanelen

Bereken direct wat uw mogelijkheden zijn en wat u kunt verdienen aan zonnepanelen op het dak, via onze gratis en vrijblijvende Online Calculator.

Wij werken ook voor