login monitoring login panel

Paul Pronk, akkerbouwbedrijf

De Goorn, Noord-Holland

Installatie van 1.090 Canadian Solar panelen met een totaal vermogen van 299.750 Wattpiek.

“Ik wil graag energie neutraal zijn, maar ook aan mijn portemonnee denken.”

Paul Pronk is een trotse vierde generatie akkerbouwer uit De Goorn in Noord-Holland. Hij teelt prachtige groentes, zoals gekleurde penen, pastinaken en bieten. Sinds kort wekt hij zelf stroom op met 1.090 zonnepanelen op zijn dak. De hele installatie, inclusief aanvraag en afhandeling van SDE subsidie, is gedaan door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld.

“Ik houd van de natuur,” zegt Paul terwijl hij penen uit de grond staat te trekken. “Maar ik ben ook ondernemer. Ik wil graag energie neutraal zijn, maar ook aan mijn portemonnee denken.”

 

“Bij Zonnepanelen op het dak BV was alles van a tot z helemaal duidelijk. Technisch klopte het allemaal. Er kwamen ook geen onverwachtse kosten achteraf.”

Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld

Zo kwam Paul bij de Online Calculator van Zonnepanelen op het dak BV in Barneveld terecht. Wij regelden alles rondom de aanvraag en afwikkeling van de SDE subsidie; installeerden vervolgens 1.090 Canadian Solar zonnepanelen met SolarEdge Power Optimizers, extra AC groepen en online monitoring.

“Er zijn maar weinig bedrijven waar ik zo weinig achteraan hoef. Ze hebben alles voor me geregeld. Ik kon het helemaal loslaten en heb er geen omkijken naar gehad. Dat is bijzonder, en dat wil je graag.”

Afbeelding: De verdeling van de 1.090 zonnepanelen bij Paul Pronk

Vertrouwd agrarisch

Zonnepanelen op het dak B.V. uit Barneveld is agro specialist en heeft veel ervaring in middelgrote en grote zonnepanelen installaties bij agrariërs. “Aan zonnepanelen op een boerderij worden hoge eisen gesteld,” zegt Jan Aernoud van Eeken, een van de oprichters van Zonnepanelen op het dak BV. “Door omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepanelen installaties het zwaarder te verduren. Wij bieden goede kwaliteit zonnepanelen en een hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen.”

Paul: “Klopt, bij Zonnepanelen op het dak BV was alles van a tot z helemaal duidelijk. Technisch klopte het allemaal. Er kwamen ook geen onverwachtse kosten achteraf. Ik heb echt het gevoel dat ze goed hun best voor mij hebben gedaan.”

Inmiddels heeft Zonnepanelen op het dak BV voor meer dan 400.000 zonnepanelen subsidie aangevraagd en ontvangen. In totaal hebben we ruim 600 succesvolle installaties draaien in heel Nederland.

Ook geld verdienen met zonnepanelen op uw dak?

Zelf ook geld verdienen aan zonnepanelen op uw dak? Vul gratis en vrijblijvend onze Online Calculator in en laat ons gratis en vrijblijvend een SDE subsidie voor u aanvragen.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?