login monitoring login panel

Oldebroek: 202 zonnepanelen op melkveebedrijf

Deze melkveehouder in Oldebroek heeft 202 Canadian Solar zonnepanelen met een totaal vermogen van 50.500 Wp laten installeren door Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld. Deze installatie wordt op afstand bewaakt met het Solar-Log bewakingssysteem. De ABB/Power-One omvormers zijn IP 65 gecertificeerd en mogen buiten hangen.

Bekijk hieronder de foto’s van deze mooie installatie:

Informatie installatie zonnepanelen

We maken uitsluitend gebruik van Canadian Solar zonnepanelen. Deze zijn door de zware ammoniak test van het Duitse agrarische DLG instituut (1.500 uur ammoniak test) en het Duitse TÜV instituut (750 uur ammoniak test) gekomen. Canadian Solar is vrijwel het enige zonnepaneel wat goed door deze beide testen is gekomen. Hierdoor zijn deze zonnepanelen uiterst geschikt voor agrariërs.

De omvormers zijn amoniak-, stof- en vochtdicht. Er wordt standaard gewerkt met open draadgoten om te voorkomen dat ongedierte klem komt te zitten en kabels aan gaat vreten. Het Powermanagementsysteem beveiligt de hoofdzekering en is samen met het Solar-Log beveiligingssysteem weggewerkt in een IP-65 kastje. Wij maken standaard gebruik van solide klemmen van 70 mm breed.

Meer installaties

Zonnepanelen op het dak BV is Agro specialist en installeert in heel Nederland zonnepanelen installaties. Wilt u meer installaties bekijken? Kijk dan op onze klantenpagina.