login monitoring login panel
Ons bedrijf

Ons bedrijf

Zonnepanelen op het dak BV is opgericht door Theo Hartgers en Jan Aernoud van Eeken.

Theo Hartgers

Zonnepanelen-op-het-dak-BV-Theo-Hartgers“Vanuit een droom voor een meer duurzamere wereld ben ik gestart met Zonnepanelen op het dak. Met mijn financiële en bedrijfskundige achtergrond richt ik mij voornamelijk op de interne processen zoals financiën, inkoop en planning. Daarnaast adviseer ik klanten met betrekking tot de aanschaf van zonnepanelen. In het dagelijkse leven geniet ik erg van lekker eten en een goed glas wijn.”

Jan Aernoud van Eeken

Zonnepanelen-op-het-dak-BV-Jan-Aernoud-van-Eeken“In 1992 heb ik voor het eerst de mogelijkheden van zonnepanelen ontdekt tijdens mijn HTS-elektro stage. Dit project, bij adviesbureau EcoFys, betrof het ontwerp en bouwen van een bewakingsysteem om de opbrengst van zonnepanelen installaties op afstand in te kunnen zien. Ik ben enthousiast over de enorme mogelijkheden die de schepping in zich heeft zoals zonlicht, water en de bodem. Ik ben opgegroeid op het platteland en ben bekend met het leven op een agrarisch bedrijf. Ik geniet van mijn dagelijks werk als ik bij de boer aan tafel zit om advies te geven over de mogelijkheden van zonnepanelen. Binnen Zonnepanelen op het dak BV ben ik verantwoordelijke voor techniek en advisering van de klant. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik houd van de natuur en het buitenleven.”

Agro specialist uit Barneveld

Een zonnepanelen installatie opleveren met een hoge opbrengst vraagt vakkennis en veel ervaring. Onze medewerkers zijn specialist, goed opgeleid en service gericht. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Vanuit het midden van het land adviseren en installeren wij zonnepanelen bij agrariërs in heel Nederland.

Focus op zonnepanelen

Wij geloven in 100% focus en leveren dus geen zonne-collectoren, windmolens, warmte- koude opslag, melk warmte terugwinning of LED-verlichting. Iedere dag staan wij op het dak om kwaliteit zonnepanelen te installeren. De veelheid aan opgeleverde installaties door heel het land heeft ons veel tevreden klanten bezorgd.

Opbrengst zonnepanelen

Kwaliteit en hoge opbrengst is prioriteit nummer 1 voor ons. Al onze installaties worden op afstand bewaakt. Onze klanten kunnen via internet of een app op hun telefoon de actuele opbrengst van hun zonnepanelen installatie volgen. Al onze installaties bestaan uit Canadian Solar zonnepanelen, ABB/Power-One omvormers en Solar Log monitoring. Onafhankelijk Duits onderzoek toont aan dat de combinatie van Canadian Solar en ABB/Power-One de hoogste opbrengst in kWh oplevert.

Kwaliteit zonnepanelen installatie

Canadian Solar zonnepanelen zijn bestand tegen mist, zout, corrosie en ammoniak. Ook is de opbrengst 25 jaar gegarandeerd en verzekerd. ABB/Power-One omvormers zijn volledig dicht, waardoor stof, ammoniak en vocht niet in de omvormer kunnen komen. Deze omvormers koelen met koelribben in plaats van koelventilatoren. Door het ontbreken van draaiende delen en stoffilters hebben ze een lange levensduur. Al onze elektrische installatie worden volgens de NEN 1010 norm ontworpen en aangesloten.

Wij leveren zonnepanelen installaties in heel Nederland