login monitoring login panel
Canadian Solar

Canadian Solar

Zonnepanelen op het dak BV is de grootste zonnepanelen installateur van Canadian Solar zonnepanelen in Nederland.

Canadian Solar staat bekend om de hoge kwaliteit en solide garanties (25 jaar en herverzekerd bij verzekering maatschappijen). Canadian Solar is een Canadees bedrijf en één van de grootste (top 3) producenten van zonnepanelen wereldwijd.

Wie is Canadian Solar

 • Canadian Solar is een Canadees bedrijf met het hoofdkantoor in Ontario
 • Canadian Solar is één van de oudere zonnepanelen bedrijven en is in 2001 opgericht
 • Canadian Solar is één van de drie grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld
 • In een langdurige, onafhankelijke test uitgevoerd door de staat Californië (PVUSA/PTC) scoort Canadian Solar verreweg het beste van alle geteste merken!
 • Canadian Solar heeft wereldwijd meer dan 8.500 medewerkers in dienst
 • Canadian Solar was de eerste modulefabrikant met een duidelijk garantiebeleid, herverzekerd door hoog aangeschreven wereldwijd actieve verzekeringsmaatschappijen
 • De eerste fabrikant in de zonnepanelen industrie die het kwaliteitskeurmerk voor de automotive industrie ISO:TS16949 behaalde (al in 2003)
 • Canadian Solar heeft als enige zonnepaneel fabrikant een zeer geavanceerd en compleet eigen testlaboratorium dat ISO 17025 gekwalificeerd is en daarmee volledig in overeenstemming werkt met IEC, TÜV en UL test standaards.

Canadian Solar: Hoger rendement zonnepanelen

 • Zeer goede prestaties bij lage instralingCanadian-Solar-Energy-Yield
 • Hoge opbrengsten en rendement bij lage cel temperaturen
 • Verbeterde energie opbrengst door verlagen weerstand tussen cel serie.

Canadian Solar: technisch hoogstaand

 • Verhoogde systeem prestaties door PID weerstand technologieCanadian-Solar-System-Reliability
 • IP67 Junctionbox, volledig waterdicht
 • Speciale ‘cell level stress release’ zorgt bij extreme hitte voor verhoogde systeem betrouwbaarheid.

Canadian Solar: Extra waarde voor u als klant

 • Positieve tolerantie tot plus 5 WCanadian-Solar-Extra-Value
 • Zeer sterk 40 mm aluminium frame dat de sneeuwlastnorm van 5400 Pa gemakkelijk weerstaat
 • Ammoniak, zoute nevel en stuifzand test doorstaan. Zeer geschikt voor agrarische toepassingen en gebruik in kustprovincies en woestijn gebieden
 • 25 jaar lineaire vermogensgarantie
 • 25 jaar herverzekerde vermogensgarantie.

Canadian Solar: kwaliteit en betrouwbaarheid

Canadian Solar staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Canadian Solar heeft 359 interne kwaliteit testen om afwijkingen tijdens het productieproces uit te sluiten. Canadian Solar gebruikt technologie van twee vooraanstaande Nederlandse organisaties: ECN (Energie Centrum Nederland) uit Petten en Eurotron uit Bleskensgraaf. Door grote investeringen in research en development heeft het bedrijf een voorsprong op andere leveranciers van zonnepanelen. Canadian Solar wordt internationaal gezien als één van de meest toonaangevende bedrijven in de zonnepanelen industrie.

Canadian Solar is één van de weinige bedrijven die 25 jaar verzekerde opbrengst garantie garandeert op al haar zonnepanelen.

Canadian Solar: zeer geschikt voor agrarische boerderij omgevingen

Canadian Solar zonnepanelen zijn door de zware ammoniak test van het Duitse agrarische DLG instituut (1.500 uur ammoniak test) en het Duitse TÜV instituut (750 uur ammoniak test) gekomen. Canadian Solar is vrijwel het enige zonnepaneel wat goed door deze beide testen is gekomen. Het succesvol doorlopen van deze test is met name belangrijk voor onze agrarische/boerderij klanten. Alle productie faciliteiten van Canadian Solar hebben alle belangrijke kwaliteit certificaten behaald zoals TÜV, ISO 9001, 14000 en TS169149 (dé standaard in de auto-industrie).

Canadian-Solar-certificering

Canadian Solar: Uitzonderlijk hoge PTC score

Canadian Solar zonnepanelen scoren uitzonderlijk hoog in de Amerikaanse PTC ratings. De PTC rating is de score die bepaald wordt door een onafhankelijk instituut in Californië, US. De PTC scores zijn de Amerikaanse tegenhanger van de meer algemeen gebruikte Standaard Test Condities (STC). Ze worden algemeen erkend als een meer realistische waarde dan de STC.

Canadian Solar en ABB: hoog rendement

Met behulp van Duitse rekenprogramma’s , testrapporten,vakkennis en veel praktijk ervaring is het mogelijk om een reëele berekening van de jaaropbrengst te maken. De combinatie van Canadian Solar zonnepanelen en ABB/Power-One omvormers blijkt elke keer weer meer energie in kWh per jaar op te brengen dan andere combinaties.

24/7 bewaking en monitoring van zonnepanelen

Doordat we al onze installaties dagelijks op afstand bewaken en monitoren met het Duitse Solar-Log systeem, kunnen we onze eigen berekeningen van de jaaropbrengst van een installatie controleren. Precies een jaar na de opleverdatum van de installatie stellen we vast of de berekende jaaropbrengst is behaald. Telkens weer zien we dat zonnepanelen van Canadian Solar veel kWh opleveren in Nederland; vrijwel altijd meer dan genoemd in onze offertes.

Opbrengst zonnepanelen bij onze klanten

Lees hier het onderzoek waaruit blijkt dat onze zonnepanelen gemiddeld 111,4% energie produceren ten opzichte van wat was beloofd bij het opleveren van de installatie.

Garanties op zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen hebben standaard 25 jaar opbrengstgarantie. Dit houdt in dat de zonnepanelen over 25 jaar nog 80% van de originele jaaropbrengst leveren. De panelen hebben een productgarantie van 10 jaar op materiaal en montagefouten. Deze garanties zijn herverzekerd bij drie verschillende verzekeraars, waarvan 1 in Hannover, Duitsland en 2 in Amerika. Dus zelfs wanneer Canadian Solar niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen zijn deze garanties gedekt. Canadian Solar is één van de weinige leveranciers die zijn garanties voor de looptijd van 25 jaar na kan komen.

Afmetingen van Canadian Solar zonnepanelen

Standaard leveren wij zonnepanelen uit onze voorraad die afmetingen hebben van 164cm bij 99cm. De zonnepanelen monteren we rechtop (portrait) of op de zijkant (landscape) afhankelijk van uw dakconstructie en het beschikbare dakoppervlak. Canadian Solar panelen hebben een zeer sterk frame en er is niet op de lengte van de kabels bespaard.