login monitoring login panel
Montage zonnepanelen

Montage zonnepanelen

Een goede montage van zonnepanelen is van levensbelang. Bij harde wind mogen zonnepanelen nooit van het dak komen of gaan schuiven. De bevestiging van zonnepanelen moet ook voorkomen dat zonnepanelen beschadigen als het dak gaat werken. Zonnepanelen worden gemonteerd op een kwalitatief hoogwaardige aluminium constructie.

Montage zonnepanelen op golfplaten

Zonnepanelen worden op golfplaten gemonteerd met Fastinox bevestiging materiaal. De Fastinox rails worden met behulp van RVS stokschroeven door de golfplaten stevig in de gordingen geschroefd. Er wordt altijd een ruimte van 10mm tussen de zonnepanelen vrij gehouden om de werking van houten gordingen op te vangen. Bovenop de rails worden de zonnepanelen met Fastinox klemmen op de rails gemonteerd.

Fastinox-montage-zonnepanelen

Montage zonnepanelen sandwich panelen / stalen daken

Op dit type dak werken we met profielen die we met behulp van popnagels of zelftappers waterdicht monteren op het dak. De zonnepanelen worden direct op de profielen gemonteerd.

Fastinox-montage-zonnepanelen

Montage zonnepanelen op platte daken

Voor de montage van zonnepanelen op platte daken werken we met FlatFix. Het Nederlands fabricaat FlatFit is een hoogwaardig onderhoudsvrij zonnepaneel-montage-systeem.Montage zonnepanelen clickfit flatfix

FlatFix heeft 20 jaar garantie en is TÜV-gecertificeerd.

flatfix-montage-zonnepanelen