login monitoring login panel
Solar-Log

Solar-Log

Bewaking: SolarLog

SolarLog monitoring van onze zonnepanelen

Monitoring van zonnepanelen is de laatste tijd populair. Toch monitoren wij al onze zonnepanelen al vanaf de start van ons bedrijf. Wij vinden de opbrengst van uw zonnepanelen installatie erg belangrijk, daarom is een goede monitoring van zonnepanelen essentieel. Al onze zonnepanelen installaties worden met SolarLog 24 uur per dag op afstand bewaakt op een goede werking en optimaal rendement. De prestaties van de zonnepanelen worden vergeleken met benchmarkgegevens van zo’n 800.000 andere systemen wereldwijd. Bovendien wordt vastgesteld of eventuele tekortkomingen in de garantieperiode van de fabrikant vallen.

SolarLog monitoring en storingen

zonnepanelen op het dak solarlog
Het SolarLog systeem geeft op afstand alle informatie van de omvormer(s). Mochten de prestaties minder zijn dan verwacht, dan nemen we contact met u op om het op te lossen. Dat geldt ook als uw zonnepanelen door een storing onverhoopt uitvallen. Met het Duitse Solar-Log (www.solar-log.nl) bewakingssysteem wordt uw zonnepanelen installatie 24/7 uur bewaakt. Stroringen als gevolg van schaduw door bladeren, beschadiging van de kabel door ongedierte of bij uitval van een omvormer meteen kunnen worden gesignaleerd. Dit voorkomt een enorm opbrengstverlies.

SolarLog monitoring van zonnepanelen via internet app

zonnepanelen op het dak solarlog appDe Solar-Log bewakingsmodule biedt een betrouwbare bewaking, analyse en storingsmelding. Dit zorgt voor opbrengstzekerheid gedurende de hele levensduur van uw installatie. De module kan eenvoudig benaderd worden via internet. Hier hoeft u geen software voor te installeren. Ook heeft Solar-Log een app voor smartphone. Zo kunt u uw installatie altijd en overal benaderen. De dag-, maand en jaaropbrengsten van uw zonnepanelen installatie worden duidelijk weergegeven in de vorm van grafieken en tabellen.