login monitoring login panel

Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld

Zonnepanelen op het dak BV is in 2011 opgericht door Theo Hartgers en Jan Aernoud van Eeken. Inmiddels hebben zij meer dan 700 succesvolle zonnepanelen installaties draaien door heel Nederland. Samen sturen Theo en Jan Aernoud een professioneel team van 19 medewerkers aan.

 

 

Theo Hartgers

Financieel Directeur

“Vanuit een droom voor een meer duurzamere wereld ben ik gestart met Zonnepanelen op het dak BV. Met mijn financiële en bedrijfskundige achtergrond richt ik mij voornamelijk op de interne processen zoals financiën, inkoop en planning. Daarnaast adviseer ik klanten met betrekking tot de aanschaf van zonnepanelen. In het dagelijkse leven geniet ik erg van lekker eten en een goed glas wijn.”

Theo Hartgers

Jan Aernoud van Eeken

Technisch Directeur

Jan Aernoud is opgegroeid op het platteland en bekend met het leven op een agrarisch bedrijf. “In 1992 heb ik voor het eerst de mogelijkheden van zonnepanelen ontdekt. Tijdens mijn HTS-elektro stage ontwerpten we een bewakingsysteem om de opbrengst van zonnepanelen installaties op afstand in te kunnen zien. Ik ben enthousiast over de enorme mogelijkheden die de natuur in zich heeft. Daarom geniet ik ervan bij de ondernemer aan tafel te zitten en advies te geven over de mogelijkheden van zonnepanelen. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen.”

Jan Aernoud van Eeken

 

Zonnepanelenspecialist uit Barneveld

Een zonnepanelen installatie opleveren met een hoge opbrengst vraagt vakkennis en veel ervaring. Die hebben wij. Onze medewerkers zijn specialist, goed opgeleid en service gericht. Aan zonnepanelen op een boerderij worden hoge eisen gesteld. Door omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties het zwaarder te verduren. Zonnepanelen op het dak BV uit Barneveld biedt agrariërs goede kwaliteit zonnepanelen en een hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Vanuit het midden van het land adviseren en installeren wij zonnepanelen bij agrariërs in heel Nederland.

Focus op zonnepanelen

Wij geloven in 100% focus. Daarom leveren wij geen zonne-collectoren, windmolens, warmte- koude opslag, melk warmte terugwinning of LED-verlichting. Iedere dag staan wij op het dak om kwaliteit zonnepanelen te installeren. Deze ervaring en de veelheid aan opgeleverde installaties heeft ons veel tevreden klanten bezorgd.

Zonnepanelen met hoge opbrengst

Kwaliteit en hoge opbrengst is prioriteit nummer 1 voor ons. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen materiaal van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast worden al onze installaties op afstand bewaakt. Klanten van Zonnepanelen op het dak BV kunnen via internet of een app op hun smartphone zelf de opbrengst van hun zonnepanelen installatie volgen. Onze installaties bestaan uit Canadian Solar zonnepanelen en SolarEdge omvormers. Onafhankelijk Duits onderzoek toont aan dat deze combinatie de hoogste opbrengst in kWh oplevert.

Zonnepaneleninstallaties in heel Nederland